انتقاد پلیس فتا به اپلیکیشن‌های مزاحم‌یاب و شماره‌یاب تعلیق سه دانشجوی دانشگاه تهران به دلیل اهانت به پرچم اژه‌ای: دشمنان بر "عملیات روانی و افزایش فشار" علیه ایران متمرکز شدند وعده وزیر بهداشت برای پرداخت معوقات کادر درمان چمران: مترو راه حل کاهش آلودگی و ترافیک تهران است نزاع دسته‌جمعی در پارک تهران جان یک نفر را گرفت پیگیری مجوز استخدام ۱۸ هزار پرستار در سال آینده ورود سامانه بارشی جدید به کشور هشدار کاهش شدید دما در ۲۶ استان / بارش برف، باران و یخبندان در راه است امروز در ۵ دانشگاه شهر تهران چه گذشت؟ دستگیری ربایندگان دو تبعه عراقی در غرب کشور/انتشار تصاویر شکنجه گروگان‌ها با هدف اخاذی  رئیس دانشگاه الزهرا: با هتاکان به نماد‌های ملی برخورد خواهیم کرد/ برای دانشجویان پیامک تذکر فرستادیم هشدار ترافیکی پلیس راه فراجا؛ بارش برف و باران در جاده‌ها نام ۲۲ معبر در تهران تغییر کرد + اسامی و جزئیات  بازداشت رئیس و ۲ عضو هیات‌رئیسه اتاق اصناف گلپایگان بارش برف و باران در ۱۵ استان/ ترافیک نیمه‌سنگین در محور‌های منتهی به تهران

فعال شدن سلول‌های خفته سرطانی توسط ویروس کرونا

متخصصان معتقدند ویروس کرونا به دلیل آنکه موجب تب و افزایش دمای بدن می‌شود، ممکن است سلول‌های خفته سرطانی را فعال کند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۶ - ۰۴ دی ۱۳۹۹ - 2020 December 24
کد خبر: ۷۱۶۱۸

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از روسیا الیوم، پروفسور آنچا پارانووا از دانشکده زیست شناسی سیستماتیک در دانشگاه جورج میسون اظهار کرد: علائم ویروس کرونا، به دلیل التهاب طولانی مدت در برخی موارد، می‌تواند سرطان را بیدار کند.

او بیان کرد: توموری که خفته بوده و رشدی ندارد، به دلیل دمای بالای بدن برای مدت طولانی، می‌تواند از غشای محافظتی خود خارج شده و شروع به گسترش بیشتر کند.

پارانووا افزود: در مقابل، ویروس‌هایی نیز وجود دارند که به اصطلاح سرکوب کننده تومور هستند و می‌توانند به کاهش سرعت توسعه سرطان و از بین رفتن کامل تومور کمک کنند. اگر چنین اتفاقی بیافتد یک معجزه محسوب می‌شود؛ این ویروس‌ها بدون علائم نیستند و می‌توانند باعث تب شوند، درجه حرارت بدن را بالا ببرند و فرد را بیمار کنند، اما در نهایت و بعد از یک یا دو هفته، تومور آب شده و از بین می‌رود.

گروهی از دانشمندان ترکیه سپتامبر گذشته این فرضیه را مطرح کردند که مولکول "S-Protien" در ویروس کرونا با سلول‌های بافت عصبی درگیر در توسعه سرطان ارتباط دارد.

اما نیکولای ژوکوف یکی از اعضای هیات مدیره انجمن انکولوژی بالینی روسیه اظهار کرد: احتمال اینکه ویروس کرونا خود عامل سرطان باشد ضعیف است.

باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار